Klæd dit hjem med smukke designer væglamper

Leder du efter den helt rigtige væglampe, så er du kommet til det rigtige sted. Væglamper bliver mere og mere populære og kan bruges både indenfor og udenfor. Indenfor bruger man ofte væglamper som læselys enten i stuen eller på kontoret. Lyset fra en væglampe er alsidigt og kan bruges på mange forskellige måder, det er derfor også en af forbrugerens favoritter i soveværelset. Her kan du hænge en væglampe på begge sider af sengen og på den måde give begge personer læselys, som kan slukkes i den ene side og være tændt i den anden. Man ser også ofte væglamper i gange eller entréer, enten som supplement eller som den eneste lampe på gangen.

Du kan tag et kig i dette store udvalg af designer væglamper

 

Vil du derimod bruge væglamper udendørs, er der rigtigt mange eksempler på både frostsikre og vandafvisende lamper. Det er vigtigt at lamperne kan holde til det pres, som de vil blive udsat for udenfor. At have udendørs væglamper kan være en rigtigt hyggeligt måde at byde gæster ind på og det kan også være en stor fordel i forhold til indbrud. Skulle der snige sig en tyv op imod din hoveddør, kan en udendørslampe, som kører med censor, være med til at skræmme tyven på andre tanker. En god placering på lampen, kunne være over hoveddøren. Det kan også hjælpe dig med altid at kunne finde nøglehullet, hvis du skulle komme sent hjem.

 

Man kan både finde væglamper i den billige klasse, men de mest populære væglamper er designer væglamperne, som ligger i den dyre ende af markedet. Der findes mange store danske og udenlandske producenter, som leverer kvalitets designer væglamper til dig. Vælg altid en lampe som du er sikker på at kunne lide i mange år frem og overvej din lyskilde nøje. Der kan være rigtigt mange penge at spare med en miljø venlig pære.

 

Flos væglamper

 

Leder du efter den rigtige designer lampe, er der mange valgmuligheder. En af de meget populære mærker for tiden er Flos. Hos det italienske firma finder du en række klassiske lamper, som firmaet har kørt med længe, men også nyfortolkninger og nye designs. Flos laver alle typer lamper, alt ligefra pendler, væglamper, loftlamper og bordlamper. Lamperne ligger i den dyre ende af markedet, men til gengæld får du et meget smart og oppe i tiden design og derudover en meget høj kvalitets lampe. Flos lamper er gået hen og blevet meget populære og kan købes i langt de fleste lampeforretninger.

 

Du kan fx. få Flos 265 væglampen, som har en så lang arm at du næppe behøver andre lamper omkring den. Lampen er yderst fleksibel og kan lyse et meget stort område op. Du kan dreje armen og lampehovedet lige efter dine behov, alt imens lampen ser super smart ud. Lampen er produceret i messing, støbejern og stål, og fås i flere forskellige farver. Er du til de fleksible lamper, så har vi endnu et bud fra Flos, Glo-ball lampen, som kan fås både til loft, væg og spejl. Denne lampe er formet som en stor bobbel og har dermed et meget organisk udtryk. Glo-ball kan fås i flere forskellige størrelser, former og til forskellige formål. Glo-ball kan fås som pendel, hvor den er smuk at have hængende ned omkring spisebordet. Den kan fås som gulvlampe, hvor den står på sin flotte fod, eller den kan fås som loftlampe, hvor den monteres i bolden fremfor som pendel. Sidst men ikke mindst kan den fås som bordlampe, hvor den er lavet sådan at boblen står af sig selv. En meget fin og elegant lampe.