Book et foredrag om arbejdsglæde

Med informationsalderen er der kommet en ny måde at arbejde på for mange mennesker. Tidligere var arbejdet ofte ensformigt og arbejdet bestod af den samme bevægelse i et fast interval. Dette gjorde det svært at gøre medarbejderne glade for deres arbejde, da arbejdet i sig selv var hårdt. Men selvom det ikke er fra gammel tid er det faktisk lykkedes at fremtvinge arbejdsglæde ved samlebåndsarbejde. Danske B&O lavede om på deres arbejdsmetoder således at de ansatte i stedet for at arbejde fra et samlebånd arbejdede i enheder, fælles om et produkt. Så i stedet for at lægge et billederør i et fjernsyn 100 gange om dagen, var man i stedet for en del af en enhed som lavede 3 hele fjernsyn hver dag. Denne ændring af arbejdsgangen betød at de ansattes arbejdsglæde steg betragteligt da medarbejderne kunne se resultatet af deres arbejde. Denne ændring kunne ses og mærkes på bundlinjen.

Ny arbejdsgange nye glæder

I informationsalderen bliver der for de flestes vedkommende ikke produceret varer på samme måde og derfor kan man ikke fremtvinge arbejdsglæde med de samme midler. Men det er vigtigt at de ansatte er glade. For det første for deres egen skyld, men mindst ligeså meget for firmaets skyld. For en trist medarbejder er ikke nær så effektiv som en glad medarbejder. Det værste ved det er at en negativ/trist medarbejder vil lade sin negativitet smitte og derfor kan det være farligt hvis man ikke har en høj arbejdsglæde. Specielt i en alder hvor så meget af vores arbejde foregår via en skærm og med telefonen. Det kan koste firmaer millioner i tabte ordre og omsætning hvis den person som tager telefonen ikke er glad.

Book et foredrag om arbejdsglæde og få input

Noget, som kan hjælpe alle med arbejdsglæden er noget så simpelt som et foredrag om arbejdsglæde. For glæde kommer indefra og derfor kan et foredrag med den rigtige taler være med til at gøre en stor forskel. For de negative tanker nogle af de ansatte render rundt med, bor hos dem selv, og gør de det, kan de også bearbejdes hos dem selv, uden at firmaet gør mere end at afholde et foredrag.