Musikken spiller videre på Gram Slot

Livemusikken har ikke haft nemme vilkår i 2020, men du har heldigvis stadig mulighed for at opleve uforglemmelige koncerter. Musikken spiller nemlig videre på Gram Slot. Snyd ikke dig selv for en skøn julekoncert eller køb en unik musikalsk julegave til en, du har kær. 

Store oplevelser i skønne omgivelser

Gram Slot er et kulturelt midtpunkt i Sønderjylland, som hvert år danner rammerne for mange forskelligartede events, koncerter og konferencer. Omgivelserne er idylliske og roen sænker sig med det samme du ankommer. Op til jul afholder Gram Slot en række koncerter, som på hver sin måde spreder julestemning på slottet.

Der er lidt for enhver smag, og du vil helt sikkert kunne finde en koncert, som er noget for dig. Er du ikke til julekoncerter, kan du i stedet tage et kig på programmet for 2021. Du kan allerede nu købe billetter, og det er derfor en oplagt julegaveide. Forkæl din kæreste med koncertbilletter, så er du måske selv den heldige ledsager.

De mange koncerter afholdes i unikke omgivelser, der i sig selv er en stor oplevelse. Inden koncertens start kan du nyde et godt måltid, og hvis du er i bil, kan du lade bilen stå natten over og tage en overnatning. Kombiner en helt speciel oplevelse og få det optimale ud af dit besøg.

Støt op om musikken og kulturen

2020 har været et kaotisk år, men særligt kulturen og livemusikken har været hårdt ramt. Det er heldigvis blevet muligt at opleve koncerter igen, dog med visse forholdsregler. Se ikke reglerne som en begrænsning, men kig på de positive elementer i stedet.

For det første bliver de siddende koncerter mere intime. Der er måske knap så mange mennesker, som der ellers ville være og derfor er koncerten mere eksklusiv. Selvom der bliver holdt ekstra afstand, vil du alligevel komme tæt på musikken på en helt anden, intim måde.

For det andet er det absolut bedre end alternativet, som er ingen livemusik overhovedet. Ved at støtte musikken i de svære tider, sørger du for, at musikken også er der i de gode tider. Det er også en god ide at komme ud og få nogle dejlige oplevelser. Til koncerter vil du være så meget til stede i nuet, at du glemmer negative tanker og bare nyder det at være til koncert. Hvad venter du på? Gram Slots koncerter er kun et klik væk.