5 ting du ikke vidste om din microovn

En microovn er ikke bare en grim kasse, der kan lave dine gamle og tørre rester fra i går. I dag kan sådan en maskine en hel masse, men det er de færreste der ved, at når de betaler en masse penge for deres nye produkt, så får de faktisk mere end bare en turbo-opvarmer. Derfor får du i denne artikel 5 ting, som du ikke vidste om din microovn.

1. Den kan andet end at varme mad

Det er de færreste der rent faktisk bruger deres microovn til at lave mad i, men i dag kan man faktisk tilberede alt lige fra pizza til kylling i den. Mange ovne har faktisk alt lige fra varmluft til grill, hvorfor der er den samme mulighed, som hvis man tilberedte sin mad i en ganske almindelig konventionel ovn.

2. Man kan faktisk få en flot microovn

Mange synes at en microovn er noget grimt skrammel, som ikke er særlig pænt og som derfor ikke er sin plads i et ofte lille køkken. Sådan er det naturligvis også, hvis man bevæger sig ned i den billigste kategori, da man som med så mange andre produkter betaler for det man får. Er man dog villig til at brug et par hundrede kroner mere, kan man faktisk få nogle lækre modeller, hvor producenten har brugt tid på at designe noget, der vil se pænt ud i dit køkken. Hvis du vil se nogle flotte modeller, så klik her.

3. Man sparer penge og er grøn

De fleste vil give mig ret i, at el-regningen er noget, der er et stigende fokus på. Dette skyldes frygten for global opvarmning, samt det faktum at der er penge at hente for os danskere, hvis vi bruger mindre el. Noget andet, som langt færre ved, er at man kan spare en masse penge ved at bruge en microovn frem for en almindelig ovn. Dette gælder både opvarmning, men også tilberedning.

4. Det staves mikroovn – med K!

Du lagde sikkert ikke mærke til det, men jeg har stavet forkert gennem hele denne artikel. 50% af de søgninger de laves på Google har mikroovn stavet forkert. Det er ikke med C, men i stedet med K. Hvorfor der er så mange der tror det staves med C, har jeg ingen anelse om, men mit gæt vil være, at vi danskere er begyndt at bruge flere og flere engelske termer i vores sprog. Dette gælder ikke kun de ord vi bruger, men åbenbart også den måde vi staver på. Det kan have sine fordele med alle de engelske ord, men lige præcis her, er det (lidt endnu) forfejlet at stave det med C.

5. Mikroovn tilbud er fordelagtigt

Dette punkt kommer nok ikke bag på særlig mange. Som med de fleste andre produkter er der en hel del at spare, hvis man køber mikroovn tilbud, frem for at købe dem til fuld pris. Hvad der måske overrasker dig er, at der ikke er særlig mange, der køber dem på tilbud. Endnu en gang tillader jeg mig at gætte på at det skyldes, at de fleste ikke bare lige køber en ny mikroovn, før den gamle er i stykker. Med mindre man selvfølgelig ikke har fået gjort den ren, så den er blevet så beskidt, at det er sundhedsskadeligt at lave mad i den – det er ikke så sjælden en historie som man skulle tro. Et godt tip er derfor at investere i en ny model i god tid, så man kan benytte sig af mikroovn tilbud, når det rette produkt er på markedet, i stedet for at skulle betale unødvendigt mange penge for at produkt, man lige så godt kunne have fået på tilbud. Du kan selv kigge på mikroovn tilbud ved at klikke på dette link: http://mikroovnen.dk/mikroovn-tilbud/