Brug for et kontor? Prøv et kontorfællesskab

Alle selvstændige erhvervsdrivende har brug for et sted at arbejde. Nogle vælger at arbejde hjemmefra, men mange vælger at leje et kontor, for på den måde at holde hjemmet og arbejdet adskilt. Dertil kommer så det problem, at gode og godt beliggende kontorer tit er meget dyre, og desuden kan det være kedsommeligt bare at være alene i et lukket lokale hele dagen. Så kan et kontorfællesskab være et godt valg. Her betaler flere arbejdere fra forskellige virksomheder for at arbejde i en samlet bygning, hvor man nok har nogle pladser for sig selv, men med fælles faciliteter og mulighed for social interaktion.

 

Mange penge at spare

Den mest oplagte fordel ved kontorfællesskaber er prisen. For at tilmelde sig et fællesskab skal man betale meget mindre i leje end hvis man helt selv skulle betale for et enkelt kontor, og desuden er depositummet meget mindre – i nogle kontorfællesskaber er der slet ingen. Penge der bliver sparet kan så bruges på mange andre ting, der gør ens arbejdsplads bedre.

Af samme grund betaler også mange små virksomheder for, at deres medarbejdere får pladser i et kontorfællesskab. Det kan for eksempel være svært at finde en arbejdsplads, som ikke har mange flere kontorer, end nødvendigt – og så betaler man for meget. Der er mere information på denne side: https://www.lokalebasen.dk/leje/kontorfaellesskaber

Få en bedre social arbejdsplads

 

Mange vælger kontorfællesskab for det sociale liv, der følger med det. Det er bare meget sjovere at arbejde, hvis man også kan chatte og diskutere med andre mennesker i pausen – især fordi man så arbejder med forskellige ting. At arbejde i et kontorfællesskab er dermed også en måde at forbedre sit netværk på, som vil hjælpe en i ens videre karriere. Med så mange fordele ved fællesskaber, er det skørt ikke at sætte sig mere ind i, hvilke muligheder man har.