Deltag I fysiske møder via Live Polls

Der er bare noget ægte og noget rigtig godt ved at mødes ansigt til ansigt, når man skal holde et møde i erhvervslivet. Men det kan også være unødvendigt dyrt, for ikke at sige umuligt, at skulle mødes ansigt til ansigt hver eneste gang der skal holdes et møde. Der er flere måder at holde et møde på, uden at skulle møde fysisk det samme sted. Når man skal holde et møde, gælder det om at finde en løsning, som kommer så tæt på et fysisk møde som overhovedet muligt.

Der er udviklet flere løsning på at kunne mødes, uden at skulle mødes fysisk. Der er mange forskellige løsninger, som tilbyder møder hvor man har mulighed for at tale ansigt til ansigt, til trods for at man ikke er i det samme rum.

Brug Live Polls til dit næste møde

Hvis man gerne vil mødes mere fysisk med sine ansatte eller kollegaer, men ikke har mulighed for at mødes fysisk, så kan man bruge live polls, her kan man mødes over eventuelt mobiltelefoner, computere eller ipads. Man kan se og høre hinanden, og der er udviklet specielle møde systemer, hvor der er udviklet forskellige fordele som får mødet til at virke endnu mere troværdigt og mere intimt og personligt. Det er vigtigt at kunne se hinanden når man taler sammen.

Event apps er det nye

Hvis man gerne vil vide mere om muligheden for Live Polls, kan man undersøge dette online, her kan man også læse meget mere om, hvordan det fungerer, og hvorfor det er så god en løsning til møder der skal holdes imellem deltagere der ikke kan sidde sammen fysisk. Det kan spare både tid og penge at mødes på denne måde i stedet for at skulle køre land og rige rundt for at deltage i alverdens forskellige møder.

Du kan også læse meget mere om event apps lige her.