Dig der som bor i Odder og Skanderborg og har brug for en tømrer

Jamen så læs dog

Har du nogensinde overvejet hvor vigtigt det rent faktisk er, at have en rigtig god kontakt til en tømrer som du ved altid vil kunne gøre det arbejde der skal gøres til en fair pris? Hvis ikke så læs dog med her, for jeg kommer til at lægge noget visdom og et par guldkorn som du bare burde samle op, for din egen skyld men også for din stakkels pengepung som jo egentlig ikke har gjort noget for at fortjene denne behandling som på det nuværende tidspunkt er i gang med at få. Jeg havde en ven som havde en fed domicil, det var en drøm at hænge ud for det var et flot sted han havde betalt relativt mange penge for, og han gjorde også rigtig meget ud af, at holde stedet fedt og rent. Men hvordan kunne det så ske, at der netop skete et par store skader henover året som gjorde, at denne fine mand der havde lagt alt i sin ejendom pludselig skulle til, at finde sig en tømrer som kunne gøre noget arbejde for ham?

Jamen det hænder jo bare nogle gange. For at citere den store poet Bob Dylan så kunne man måske sige, at det var et ”simple twist of fate”. Men i bund og grund var det jo ikke et problem for denne person havde også en god arbejdsetik så han havde mange penge at kunne betale, fordi han netop arbejdede så meget. Men han endte med at hyre en tømrer som ikke gjorde det bedste stykke arbejde og endte med, at faktisk gøre hele situationen værre og endda tage penge efor det som den sjakal han nu engang var. Så det fik virkelig slået mine øjne op for, at man virkelig skal tage sig af sine tømrer og håndværkere, for man ved aldrig hvornår man får brug for dem og så er det bare en rigtig god ide, at du har en god kontakt til dem. Min ven boede så i Odder tæt på Skanderborg og det er netop derfor, at jeg kontakter jer gode borgere med en anbefaling til en tømrer som bare er hamrende troværdig.

 

Men det er ikke så slemt

Altså jeg ved godt jeg har givet et måske lidt hårdt billede lige nu, malet et billede af død og dommedag hvis du ikke finder dig en god tømrer med det vons, men det er overhovedet ikke sandheden. Sandheden er, at det bare er en rigtig god ide, for du kan spare så mange penge på det at det ikke engang er sjovt. Og jeg er sikker på, at du gerne vil spare disse penge så du har noget i overskud. For hvad er fedest? At smide en hel masse penge på en tømrer når en anden kunne gøre det billigere, eller spare en del gode penge, få gjort noget godt arbejde og så tage på ferie med de ekstra penge? Hvis det er noget for dig så besøg dette link: http://www.odder-ts.dk/