Din bilforsikring kan blive billigere

Er du en af dem som betaler for meget for din bilforsikring, så er det med at give den et tjek på nettet. Der er nemlig en masse gode steder på nettet, hvor man kan indhente priser på bilforsikringer på under 5 minutter.

Det har dermed aldrig været nemmere eller hurtigere at spare en masse penge på sin bilforsikring. Det kan blive en rigtig høj timeløn, hvis man bruger 5 min på at indhente nye tilbud på forsikring, som måske kan spare en for flere tusinde kroner om året.

Der er derfor ingen undskyldning for ikke at få det gjort, det er de nemmeste penge du kan spare. Der er især 2 typer populære måder at indhente tilbud på forsikringer. Du kan enten benytte dig af en af portalerne på nettet, hvor man indhenter 3 gratis og uforpligtende tilbud på f.eks. bilforsikring.

Herefter kan man så vælge en af dem, hvis man ellers er tilfreds med et af de tilbud, som man har modtaget.

En anden metode til at få en billig bilforsikring er at besøge en af de hjemmesider, som har lavet en god oversigt over samtlige bilforsikringer på markedet. Her kan du hurtigt få et overblik over hvilket selskab, som formentlig kan tilbyde dig den bedste og billigste forsikring.

 

Du kan handle om prisen på forsikringer

 

Car Classic Car Blue Convertible Class Fast

Ligesom med så meget andet, så er det bestemt muligt at handle om priserne på forsikringer. De priser som selskaberne oplyser er vejledende, og det er ofte man kan få rabat.

Har du flere forsikringer, som f.eks. indbo, husforsikring, ulykkesforsikring så kan du samle dem alle hos et forsikringsselskab. Dette er en rigtig god måde at få rabat, da forsikringsselskaberne tjener penge på alle dine policer.

Så jo flere forsikringer du samler et sted, jo større rabat vil du med al sandsynlighed få. Det er bare med at ringe til dem og høre om dine muligheder for rabat, der er næsten altid noget at få. Især hvis du har et tilbud fra et andet selvskab, så kan du bruge dette tilbud til at handle om prisen på dine forsikringer.

For dit forsikringsselskab vil nødig miste dig som kunde, så de er oftest interesseret i at matche konkurrentens tilbud. Så når du har indhentet nogle tilbud på nettet, så brug endelig dem til at handle lidt ekstra rabat hjem.

Når du skal handle om tingene, så er det vigtigt at være høflig og positiv, men selvfølgelig også lidt fræk. Det er med at tænke i win-win, så du viser, at du også har forståelse for sælgerens dagsorden. Dette kan man gøre ved at byde inden for rimelighedens grænser og ellers bare være et ordentligt og høfligt menneske.

Der er klart på denne måde, at man kommer længst med at handle om priserne. Byder man alt for lavt, så kan det virke både provokerende og useriøs, hvorfor forsikringssælgeren kan blive sur på dig og ikke have lyst til at prutte om prisen alligevel.