Elektriker der kan noget

Kæmpe nyhed til København, Hvidovre, Møn, Præstø og Vordingborg. Nu kan I få el arbejdet udført i kvalitet.  Der er mange ting, man selv kan gøre i ens eget hjem – man kan lave ting i haven, ordne caragen og måske også skifte håndvasken, men alt med el skal man lade professionelle udføre. Det kan være farligt at sjuske med sådan noget. At lave det selv kan være en billigere løsningen – men en forkert installeret el system kan koste dig rigtig mange penge også er det også rigtig farligt. Det kan ende helt katastrofalt.

Lad Filtenborg El ordne din el-installation, netværksinstallation, varmepumper, solcelleanlæg, ventilationsanlæg og meget mere. Filtenborg El løser mange opgaver med deres kompetente medarbejdere. Hvis du er i tvivl om Filtenborg El kan hjælpe dig, kan du altid kontakte selvskabet og høre hvad de kan gøre for dig. Du behøver ikke at være en handyman – det er helt okey at lade professionelle gøre arbejdet for dig. Således vil du også have mere tid til din familie og venner.

 

Filtenborg El er en del af Sikringsgruppen i Danmark – det er en gruppe for el installatører i Danmark. Dette betyder at Filtenborg El er godkend og anerkendt på markedet, det betyder for dig som kunde, at du kan regne med den service du får.

 

Har du et sommerhus?

 

Har du et sommerhus eller en ældre bolig? Er du utilfreds og irriteret over indeklimaet? Så bør du måske overveje at få en ny varmepumpe – det vil kunne hjælpe det dårlige indeklima og forbedre din oplevelse af din ejendom.

 

Du bør huske at en investering i din ejendom, er en investering i fremtiden. Ejendommens værdi vil stige og hvis ejendommen på et tidspunkt skal sælges – ja, du tænker ikke at sælge din ejendom i dag, men ingen ved hvad i morgen bringer, derfor er det godt at have det i tankerne – så vil ejendommen så stærkt på markedet, den vil være i god stand og du vil kunne få den til en højere pris.

 

Har du hørt om HPFI afbrydere? Det er en form for nødbremse i din el installation. Systemet er udviklet således at det vil kunne afbryde strømmen i dit hjem, hvis der er fejl på jeres el installation. Således vil du og din familie være optimalt beskyttet fra livsfarlig stød. Dette er noget især familier med børn bør overveje.

 

Få tjekket din installation allerede i dag!