Elsker du golf og afslapning? Tag på golfophold i Nordjylland

Golf og afslapning går hånd i hånd. Samtidig med, at du får frisk luft og motion, kan hjernen koble af fra en stresset hverdag, lagre tankerne bagerst i hovedet, og fokusere på spillet.

Golf og ferie er en vidunderlig kombination, og man behøver på ingen måde at rejse helt til Sydeuropa for at få et fantastisk golfophold.

 

Nordjylland har nogle flotte og gode golfbaner, nær Ålbæk og Skagen

Er du golfentusiast, og har du endnu ikke spillet golfbanerne i den mest nordlige del af landet, så er det uden tvivl på tide.

Den friske luft, og de smukke omgivelser fra naturen, gør golfoplevelsen helt unik.

Den ene dag, kan du spille med Kattegat som sidekammerat. Dagen efter kan du køre en kort afstand og have Skagerrak som sidekammerat.

Den friske luft som kommer fra begge havene, er yderst forfriskende, og er god til at rense hjernen for tanker og bekymringer.

 

Golfophold kan være for hele familien

Selvom man har en dejlig familie, som ikke nødvendigvis spiller golf, kan man sagtens have dem med på golfophold.

I Nordjylland har man jo muligheden for at hoppe i havet, til begge kyster, og der er derfor også rig mulighed for strandbesøg og badning.

I denne del af landet, er der også en masse turistattraktioner, der er sjove for både børn og voksne.

De små handelsbyer i området er uden tvivl også et besøg værd, der alle har sin egen charme.

Eksempelvis er Skagen, med sine gule huse og røde tag, en helt unik by at besøge. Her finder man også mange skønne restauranter og caféer, samt små hyggelige butikker.

 

En miniferie i de smukkeste omgivelser

De smukke strande, og de store skovområder kan også byde på massere af tidsfordriv.

Gåture langs vandet og mountainbike kørsel kan sagtens være en aktivitet for hele familien, eller en soloaktivitet til, når man trænger til at koble fra.

Man kan også gå på jagt på stranden efter flotte sten, og nogle er så heldige at finde større eller mindre klumper rav, der kan bruges i smykker.

Man kan også finde de famøse hulsten, der kan bruges til dekoration i hjemmet, og som er ret sjældne.

Ferie i det Nordjyske bærer altså præg af ren afslapning, råhygge og tålmodighed. Et golfophold der egner sig for hele familien, og som man nødigt vil hjem fra.