Få fede animationsvideoer til din hjemmeside!

Animationsvideoer er videoer, som er lavet med animerede ting og personer – det er videoer der er lavet på computeren. Animerede ting er blevet populært, fordi teknologien i det senmoderne samfund har udviklet sig gevaldigt – nu kan man lave alting mere professionelt og mere glidende. Animationsvideoer bliver lavet af folk der har forstand på den slags, og på den måde bliver produktet der kommer ud af det rigtig godt. Videoerne kan bruges til flere forskellige ting. De kan blandt andet bruges til at forklare en proces, sælge et produkt eller lignende. Det er blevet rigtig moderne, at bruge animationsvideoer til at forklare hvordan man anvender det ene eller det andet, så som at få en smartphone op og køre. Der er mange ting som videoerne kan vise, og de viser det på en simpel og smart måde, som er til at forstå og relatere til. Få lavet en video til dit produkt, din hjemmeside eller til noget helt tredje og få en masse ekstra point i posen.

 

Hvordan fungerer animationsvideoer?

Animationsvideoerne fungerer ved, at der er en professionel som sætter sig ned og laver videoen på sin pc. De bliver ofte håndtegnet på et storyboard, og videoerne indeholder både lydeffekter og musik. Men det er op til kunden, at bestemme og afgøre hvad videoen skal. Videoerne indeholder dét, som du ønsker, at den skal indeholde. Hvis du gerne vil have en video der forklarer hvordan man får en smartphone til at virke, så er det dét forhandleren tager udgangspunkt i. Det der så kunne blive lavet som video til dig, kunne eksempelvis være en video med et menneske og en telefon naturligvis. Mennesker i videoer har ofte en god effekt på seeren, da det er en figur modtagerne kan relatere til. Mennesket i videoen går så i gang med at følge instrukserne til smartphonen. I videoen vil de således blive vist på en simpel og lige til måde, hvordan en smartphone sættes op hurtigt og sikkert. Modtageren vil dermed have fået en tilfredsstillende og let forståeligt instruks igennem animationsvideoen. Se mere på animation.mu.
Animationsvideoerne indeholder forskellige elementer – dog ikke for mange, da videoerne skal være simple og forståelige. En god video er en, som alle kan forstå.
Når du skal have lavet en video til dit projekt, skal du lave en aftale med en der har forstand på det. Her skal du præsentere din idé, og du skal forklare hvad du ønsker dig i videoen. Det kan være en god idé, at tænke over hvilke elementer, som du ønsker skal indgå i din video. Det kan også være en mulighed, at tænke over hvordan du synes, projektet bedst kan forklares og vises i din video. Der er mange muligheder med animationsvideoer, og det er op til dig at afgøre, hvordan din video skal udfolde sig.

 

Hvad er fordelene ved animationsvideoer?

Animationsvideoer har flere forskelle, som gør dem rigtig populære på markedet. Først og fremmest er de lige til og let forståelige. De er smarte og folk ved hvad de kan forvente af dem, hvilket også betyder at 65% af de personer der ser videoen, ser mere end ¾ dele af videoen. Det kan være svært at få folk til at blive fanget og blive hængende for at se en video færdig, animationsvideoer kan hjælpe med at holde på folk længere. Folk føler sig trygge ved videoerne, fordi de forstår dem, hvilket også et ensbetydende med, at de føler sig mere trygge ved at købe varer hos firmaer med animerede videoer. Få en god og smart video, og optimer din kundeservice og dermed dit salg.