Få lagt et nyt tag af fagfolk fra Bornholm

Ønsker du et nyt tag kan det være en stor beslutning. Taget er en vigtig del af husets arkitektoniske udtryk. Samtidig er det husets beskyttelse mod vejrforhold. Der er mange forskellige former for tagbeklædninger som har hver deres funktioner. De mest almindelige valg til materiale er teglsten, betontegl, tagpap, stål eller fibercement. Ud over generelt udseende kan der også være beslutninger i lokalplanen som skal overholdes.

 

Forbedr taget i god tid

 

For både gamle og nye huse er klimaskærmen vigtig. Klimaskærmen er det som sørger for beskyttelse til de indre dele i husets opbygning. Det er vigtigt den er helt tæt, for at der ikke kan trænge vand ind i hulrummene. Du er sikret at der ikke opstår fugtskader, hvis du har styr på tagets stand og de andre dele i klimaskærmen. På Bornholm kan vejret godt have en betydning for husene. Sørg for at undersøge dit tag Bornholm ofte og få hjælp af de lokale håndværkere. Du skal være opmærksom på tagets levetid. For teglsten er levetiden generel ca. 50-75 år, mens den for eternit er noget lavere. Tagpap har også en lavere levetid, men med god vedligeholdelse kan den forbedres.

 

Tagbeklædning med en tømrer fra Bornholm

Tømrerne på øen kan hjælpe med at lægge et nyt tag på din bygning. Du kan næsten selv vælge materialet, dog er der ting du skal være opmærksom på. Et flot eternittag eller et tag med belægning af teglsten vil gøre sig godt. Det kan også se fremragende ud med et tag med tagpapsbeklædning, som får et elegant udtryk. Du har alle muligheder for at vælge netop det som vil klæde dit hus allerbedst. En tømrer fra egnen kan også sikre de regler der berører Bornholm overholdes. Derfor kan en tømrer fra Bornholm også fører dig gennem projektet med vejledning. Hvis der opstår spørgsmål om, hvor der ikke må anvendes andre materialer end røde vingeteglstagsten kan tømreren vejlede dig.

 

Du kan få hjælp til lidt af hvert når det kommer til tage

 

Tømreren kan hjælpe dig med alt muligt. Det er lige fra mindre opgaver til større projekter. Du skal måske blot have skiftet nogle teglsten eller plader. Det kan også være hele tagbeklædningen der skal skiftes. Stormskader kan være et stort problem. Det kan også løses med hjælp fra den professionelle tømrer. Ud over udskiftning af selve tagbeklædningen, kan du også udvide din tagetage. Det kan gøres på flere måder. Ved indsætning af nye ovenlysvinduer kan du skabe lys og ekstra luft til et loftsrum. Du kan også få mere plads ved at implementere nye kviste. Med kviste vil der blive mere dagslys i rummene. Tagrummet bliver bedre udnyttet og kviste kan ændre udtrykket på huset.

 

Der kan åbnes op for loft til kip. Det kan være nødvendigt med en større ændring af opbygningen på tagets konstruktion. Til gengæld er det en god måde at benytte sig af pladsen på loftet. Det vil ofte være en billigere løsning, at inddrage taget til beboelse, end at bygge til.