Få en tryg arbejdsdag med et par sikkerhedssko

Rigtig mange mennesker i Danmark besidder et job, som indebærer hårdt fysisk arbejde. Det drejer sig fx om lagerarbejde, håndværker, skovhugger, murer osv. Fælles for alle disse jobs er, at risikoen for at komme til skade er væsentlig større. Man kan risikere at tabe en mursten eller en tung kasse over foden, man kan sågar også være i fare for at få foden kørt over af en maskine. Det er selvfølgelig potentielle risici, og selvom man har haft et fysisk arbejde i mange år, er det ikke sikkert, at man har været udsat for nogle af disse scenarier.

Uanset om man er kommet til skade før eller ej, så er det yderst vigtigt, at man ejer det rette udstyr til at udføre disse jobs. Det gælder om at sikre sig selv så meget som muligt, så man ikke er i risikozonen. For lige meget, hvor slem skaden er, så er det aldrig sjovt at pådrage sig en.

Noget som de fleste arbejdere burde eje er sikkerhedssko. De er guld værd i forhold til at føle sig tryg. Har du endnu ikke fået skaffet dig et par, så klik på følgende link for sikkerhedssko af høj kvalitet.

Undgå arbejdsskader

I 2016 lå antallet af anmeldte arbejdsskaber på 42.043. Her udgjorde knoglebrud 11 % af det samlede antal arbejdsskader. Det er ikke så lidt endda. Netop knoglebrud vil typisk være en af de mulige følger, hvis man kommer til at tabe noget over sin fod og ikke har sikkerhedssko på. Sådan en skade kan gøre en uarbejdsdygtig i længere tid. Det er hverken sjovt for den pågældende, de andre medarbejdere eller arbejdsgiveren. For den skadede person vil det højst sandsynligt ikke være særlig ophidsende at gå hjemme og lave ingenting, mens man venter på at blive rask. De andre på arbejdet kan med stor sandsynlighed også lide under det, da de måske bliver nødt til at gå ind og påtage sig den skadede persons opgaver og dermed komme til at arbejde ekstra.

Det er altså ikke kun for ens egen skyld, at man skal investere i sikkerhedssko. For alle parters vedkommende gør man klog i at anskaffe sig et par. Der findes utallige af sikkerhedssko på markedet, men det kan anbefales at købe nogle i ordentlig kvalitet. Disse kan også fås til meget fair priser.