Find alt det du skal bruge til din IPhone i Aarhus

Det er efterhånden de fleste danskere der har enten en IPhone eller en smartphone, og telefonen begynder at fylde mere og mere i vores hverdag. Vi bruger den når vi laver aftaler, den er vores fotoalbum, vores musiklager, vi har noter på den, læser mails på den, spiller spil på den og meget andet.

Det er dog ikke nok blot at have en smartphone. Der er noget tilbehør man skal huske at have få købt med til når man har købt sig en ny smartphone, så man får den mest optimale oplevelse af sin nye telefon.

En smartphone er ikke meget værd uden en oplader

Har du ikke en oplader til din smartphone, kommer du ikke til at have særlig meget glæde af den. Især IPhones er berygtede for at have en meget kort batterilevetid, så du kommer ikke til at spille særlig meget på din IPhone før at den løber tør for strøm.

iPhone oplader kan heldigvis fås i de fleste butikker efterhånden, og du kan finde opladere til alle de modeller der er udkommet efterhånden.

 

Beskyt din IPhone med et unikt cover og panserglas

Ligesom at din smartphone ikke er meget værd uden strøm, er den heller ikke særlig meget værd hvis skærmen er fuldstændig smadret. Det er en anden ting IPhones er berygtede for. For at have skærme der har let ved at gå i stykker.

Det er dog heller ikke sjovt hele tiden at skulle være paranoid for om der nu sker ens mobil noget. Du kan derfor beskytte den med henholdsvis et cover og et panserglas. Et cover beskytter bagsiden af din mobil, og har coveret høje sider, mindsker det også risikoen for at din mobiltelefon lander skærm først.

Et cover er også en sjov måde at gøre din smartphone mere personlig. Du kan finde covers med citater, minimalistiske tegninger eller med referencer til noget du er passioneret omkring.

Vil du gerne gøre din IPhone ekstra beskyttet, kan du også investere i et panserglas. Et panserglas er en ekstra skærm der ligger udenover IPhones egentlige skærm. Så revner pasnserglasset er det meget nemmere at skifte ud, end hvis det var IPhonens reelle skærm.