Gode grunde til at tage et kursus i Adobe i København

Adobe, herunder især også Photoshop, er nok det mest kendte program til at manipulere og redigerer billeder med. Med den rette teknik og viden, kan du få selv det mest simple billede til at se fantastisk ud. Ved hjælp af et Adobe kursus i København, vil du uden tvivl kunne lære kunsten at photoshoppe dine egne billeder, lave fede designs til et punkt, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Der er ingen tvivl om at Adobe er et fantastisk redskab at kunne bruge. Adobe har hjulpet mange designere og kunstnere til at tjene penge, og lande jobs de elsker. Det giver dig også mulighed for at arbejde freelance på services som fx Fiverr, hvor mange arbejder fuld tid som freelancer, og laver alt lige fra logo-design, flyers, hjemmeside design og massere af andre ting. Det er bare med at finde din niche.

Her får du en håndfuld gode grunde til, hvorfor det er en god idé at lære Adobe Photoshop.

 

Du kan rette fejl på billeder

Hvis du har et godt billede med en fejl på, eller måske et knap så godt billede på grund af en fejl, så kan du stadig redde det. Med photoshop har du mulighed for at gå ind og redigerer noget ud, eller fremhæve det gode. Du kan skjule dårlig belysning, røde øjne, underlige mærker og meget, meget andet. Du kan også crop’e dit billede, hvis det skulle være nødvendigt. Det er som sagt næsten kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til billedredigering.

Du kan forberede hjemmeside designs

Hvis du arbejder online med hjemmesider, så er photoshop et genialt redskab når det kommer til at lave mockups af en kundes design. Et nyt hjemmeside design starter ofte med en skitse eller mockup af udseendet. Hvis en kunde gerne vil have flere forskellige af disse, og mulighed for at bede om ændringer, så er det her at photoshop er perfekt. Det gør det nemt at flytte rundt på elementerne, og lave ændringer lyn hurtigt.

Du kan lave infografik

Hvis du er en blogger, så er infografik fuldstændigt genialt og nødvendigt, hvis du håber på at dine artikler skal gå viralt og blive delt på diverse sociale medier. De er forholdsvis nemme at lave med en basis viden i photoshop. Infografik kan bruges i så godt som alle nicher, og de er virkelig med til at skabe liv på din blog.

Du kan lære animationer

En af de mest populære ting for tiden er Gif-filer, som bliver delt utrolig meget på sociale medier. De bruges også meget flittigt i chats nu, som fx messenger fra Facebook. Det er den nemmeste og hurtigste måde at sende en perfekt reaktion til en situation. Det er dog ikke kun i den sammenhæng at de kan bruges. Du kan også lære at lave gif-filer, som kan benyttes i brugsanvisninger på nettet.

Du kan lave diverse grafiske projekter

Skal firmaet eller dig selv have lavet nye visitkort? Det er en smal sag, når man har forstand på adobe’s photoshop. Du har også mulighed for at lave dine egne plakater, post kort og meget meget andet. Der er også rig mulighed for at benytte evnerne til at lave Logo’er til virksomheder og nyopstartede hjemmesider, og tjene en fin skilling ved siden af.

Her har du i hvert fald en god portion grunde til hvorfor det er en god idé at kunne bruge Photoshop.