Har du hørt om Comfy Copenhagen?

Måske har du allerede hørt om det, men ellers så lad os fortælle dig lidt om det nye danske fashion brand Comfy Copenhagen. Det blev stiftet i 2015 i Danmark og har, som navnet antyder, til formål at være behageligt og smart på én og samme tid. Kollektionen tæller således et væld af komfortable bukser, bluser og kjoler. Alt sammen i et fantastik blødt materiale, så man føler sig aller bedst tilpas.  Med en it-girl som Saseline Sørensen som kampagnemodel, vidner det om brandets kvalitet og gode stil. Ved at iføre dig Comfy Copenhagen får du et behageligt, praktisk og trendy look – et look du kan dresse op og ned alt efter om du skal på job eller er på vej til fest. Slut med tætsiddende kjoler og stramme jeans, med Comfy Copenhagen føler du dig lækker og afslappet på én og samme tid. Og netop dét, har gjort mærket til en favorit blandt mange danske kvinder.

 

Her kan du shoppe løs af den nyeste kollektion fra Comfy Copenhagen

Trods sine kun 2 år på markedet, sælges Comfy Copenhagen allerede nu i et væld af butikker og på flere forskellige webshops. Se eksempelvis det store udvalg hos https://www.mostersbutik.dk/shop/comfy-copenhagen-522c1.html

Selvom det selvfølgelig er ret praktisk, at man kan prøve tøjet på i en fysisk butik, så er der altså en række klare fordele ved at shoppe online i stedet. Først og fremmest er det ofte lettere at danne sig et overblik. Ofte er prisen også skarpere på nettet, da konkurrencen her ganske enkelt er større her og mere til at få øje på. Desuden kan du shoppe lige hvornår på døgnet det passer ind i det program. Husk desuden at mange webhops også tilbyder hurtig fragt lige til døren og fri retur og reklamationsret.