Hold en succesfuld børnefødselsdag

Når man er barn er fødselsdage magiske. Det er noget man går og venter på hele året og når dagen endelig oprinder er forventningerne tårnhøje. For at få etableret og eksekveret en succesfuld børnefødselsdag bør du inddrage barnet i planlægningen, der skal indlægges aktiviteter og der skal muligvis laves et tema. Læs meget mere om dette nedenfor.

Inddrag barnet i planlægningen

Ved at inddrage barnet i planlægningen af dets børnefødselsdag sikrer man sig automatisk at det er forventningsafstemt. Barnet bliver hørt i sine ønsker og man kan sammen finde ud af hvad der er realistisk at stable på benene. Ved at inddrage barnet i sin børnefødselsdag sikrer man ligeledes at barnet tager ejerskab over dagen og er med til selv at få det bedste ud af det.

Aktiviteter til børnefødselsdag

Der er gang i børn og de skal aktiveres for ikke at komme til at kede sig. Holder I børnefødselsdag hjemme, kan man planlægge lege, skattejagt, dans eller lignende. Dette meget afhængigt af barnets alder. Føler man ikke at man er i stand til at aktivere børnene hjemme eller blot syntes der skal ske noget mere, kan man også holde børnefødselsdag ude af huset. Dette kan fx være i svømmehaller, på restaurant, i legehaller m.m. Du kan se mere her: https://www.lege-revet.dk/boernefoedselsdag/. En børnefødselsdag fx i legeland giver børnene mulighed for at udfolde sig og være aktiveret konstant. På denne måde skal du heller ikke tænke på at ligge hus til arrangementet.

Fødselsdag i temaer

En børnefødselsdag må meget gerne have et tema. Det syntes børnene er sjovt. Er dit barn fx vild med prinsesser kan man lave prinsessetema, ligesom man kan lave superheltetema for drengene. Det er her kun fantasien der sætter grænser. Det er i dag muligt at købe sig til festartikler i temaer, fx pynt, servietter, balloner m.m. i temaer.