Kan herpes kureres? – Læs mere om dine muligheder her

Rigtig mange danskere er smittet med Herpes Simplex, som virussen også kaldes fagligt. Herpes er et virus, som ikke er i udbrud hele tiden. Man kan endda være bærer af den uden at få et eneste udbrud hele livet. Når man har Herpes, så kommer udbruddene ofte i perioder, hvor der kan være varierende interval imellem.

Sådan smitter virusset fra person til person

Det et lusket virus, som ikke kun smitter, når det er aktivt. Risikoen for smitte er helt klart størst, når der er blærer og forkølelsessår på kroppen. Der er dog stadig en lille risiko for at smitte sin partner, når virusset er i dvale. Det betyder med andre ord også, at man kan være rask smittebærer og overføre virusset til andre, uden at ane at man bærer det. Man smitter typisk gennem kys, samleje og oralsex.

Dette kendetegner udbrud med Herpes

Herpes er kendetegnet ved, at man danner væskeblærer. Disse forekommer ofte enten på læberne, hagen eller ved kønsdelene. Efterhånden udvikler væskeblærerne sig til sår, som ligner forkølelsessår. Dette er den ene type – der er to typer i alt. Denne kaldes Herpes labialis. Den anden type, som hedder Herpes genitalis, giver ikke forkølelsessår.

Herpes udbrud er ikke noget, som man ønsker at have. Det kan være smertefuldt med de væskeblærer, og så er det heller ikke særlig charmerende at se på. Derfor søger mange efter en kur. Der findes desværre ikke en kur på nuværende tidspunkt. Når først virusset er kommet ind i systemet, så bliver den der for altid. At der ikke findes en kur, der kan helbrede for virusset, er dog ikke det samme som, at man ikke kan gøre noget ved symptomerne.

Kom virusset til livs med medicin eller effektivt naturmedicin

Der findes forskellige lægemidler, som er beregnet til at dæmpe symptomerne. Disse kan blandt andet købes online eller på apoteket. Det er lægemidler såsom Zovir, Vecatavir og Aciclovir. Som med alle andre lægemidler, så kan der være en række bivirkninger forbundet med at indtage disse. Derfor er mange begyndt at anvende naturmidler mod Herpes udbruddene i stedet, da det simpelthen er mere skånsomt for kroppen og består af naturlige ingredienser.

Her kan du købe naturmedicinen

Naturmedicinen kan blandt andet købes på nettet. Man kan også få naturmedicin, der forebygger udbruddene, og som derfor kan fange udbruddet så snart det går i gang, i stedet for at blærerne har tonet sig frem, før man når at reagere.

Mange spørger sig selv: Hvorfor er vi ikke længere i forskning af medicin uden bivirkninger?

Det undrer mange, at vi på trods af rigtig mange år med virusset, endnu ikke har fundet bedre og mere effektivt medicin end tilfældet er. Der forskes dog stadig i det, og et af målene er blandt andet at designe en effektiv medicin, hvor der er færre bivirkninger. Indtil da, så er naturmedicinen et rigtig godt alternativ, som ikke indeholder en masse skadelige stoffer for kroppen.