Kom i gang med golftræningen

Leder du efter en ny sport? Golf er en sportsgren, der ofte bliver overset af unge mennesker. Mange har en idé om, at det kun er for gamle mænd, der kan spille det. Men sportsgrenen består af en masse teknik og kendskab, og der er rig mulighed for at nørde udstyr. Og så er det jo aldrig dårligt at dyrke sport udenfor, hvilket er den sjoveste type golf. Det er en social sport, hvor teknikken er i fokus frem for at få pulsen op. Dermed sagt bør man overveje et par gode sko, da man går mange kilometer, når man spiller. Så kom i gang med golftræning og find glæden ved det.

Sådan kommer du i gang

Hvis du ikke ved hvad golf er eller går ud på, så er det meget simpelt. Spillet stammer angiveligvis fra Skotland, og målet er at få den lille hvide golfbold i hul. Dette gøres udelukkende med forskellige typer køller, som man svinger. Man kan forestille sig det er lidt som et bat af metal, men måden at svinge på er anderledes, fordi bolden ligger på jorden. Målet er så at bruge så få slag så muligt. Hvis man er rigtig god, får man en hole in one, der betyder at du kun har brugt et slag. Jo mere golftræning du får, jo bedre bliver du til at bedømme hvor hårdt, du skal slå og hvordan du skal stå i forhold til at ramme bolden rigtigt.
Golftræning kræver lidt forberedelse. Men inden du bruger mange penge på udstyr, kan du melde dig i en golfklub for at prøve det. Se blandt andet mere om golftræning i Aarhus og book en bane. Man skal være forberedt på at bruge nogle timer på at spille en runde, men hvis det gøres i godt selskab, bliver det til en leg.
Få fat i en træner og start med drivingrangen, så du får en fornemmelse af hvordan du spiller, og hvilken type kølle, der passer godt til dig. Så kan du bevæge dig ud på banen og prøve det af i virkeligheden.

Mange fordele ved at spille golf

Selvom golf er den mest populære voksensport i Danmark, er det ikke udelukket af unge mennesker kan spille det. Alle kan komme I gang med at spille uanset om det er for sjov eller med henblik på at vinde mesterskaber.
En af fordelene ved golftræning er at det kan gøres med andre mennesker.  Det er en universel sport, der både er for mænd og kvinder, så du har rig mulighed for at møde ligesindede, der gerne vil træne med dig.
En anden fordel er at der er et såkaldt “handikapsystem”, der gør at nybegyndere kan spille på lige fod med øvede. Nybegyndere får derfor mulighed for at bruge flere slag end den øvede, og derfor bliver det fair for alle.
Der bliver holdt mange turneringer, hvor man kan prøve sig selv af mod andre spillere. Det er lærerigt, og man kan få en masse tips og tricks af de andre spillere.