Økologisk frugt

økologisk frugtordning i den bedste kvalitet. Økologi er et emnet, der debatteres meget. Økologiske råvarer er ikke sprøjtet med pesticider og andre stoffer på samme måde som konventionel landbrug benytter sig af. Og det er ikke helt lige meget. Det er faktisk sådan, at der kan smages forskel. Økologiske frugter smager bare bedre og har en mere frisk smag. Økologiske frugter er også dejlige saftige. Når du har taget en bid, får du lyst til at tage en til. For at øge frugtens holdbarhed, kan det anbefales at opbevare det i kølerum – uanset om det er økologisk eller ikke.

Hvem siger at økologi skal være kedeligt? Økologiske frugter afspejler sæsonens farver. Det er en fest for øjet at se. Ingen giftige sprøjter. Ingen farvestoffer. Økologi er naturens gave til dig – der vil naturen. Du behøver ikke at skralle skallen af dit økologiske æble, pærer og andre frugter for frygt for gift rester.

Du kan bestille din økologiske frugtkurv hjem til din adresse

Du behøver ikke længere gå ned i supermarkedet og kigge efter det økologiske mærke. Med få klik kan du bestille din økologiske frugtkurv hjem til dig. Det er en lettelse for den travle familie, der både vil have kvalitetstid og økologisk mellemmåltid. Man kan ikke nå det hele selv, derfor er det helt ok at vælge de nemme løsninger i løbet af hverdagen. Det er helt forståeligt, at du gerne selv vil indtage økologisk frugt – så ved du at din krop ikke får nogle giftstoffer. Det er også helt forståeligt, at du gerne vil give dine børn gode frugter men også gode vaner. Det er helt almindeligt, at du som forældre gerne vil være det gode eksempel og vil vise dit barn, hvordan man skal behandle naturen og hvilke frugter er de bedste.