Priser på gulvafslibning

Når gulvet er blevet træt og kedeligt at se på, kan det gøre en kæmpe forskel at få lavet en rigtig flot slibning, så træet rigtigt kommer til sin ret. Men hvad bør du egentlig betale for sådan noget?

Prisen på en gulvslibning er ikke noget vi tænker på, før vi pludselig står og overvejer, om gulvet i huset egentlig ikke godt kunne trænge til en kærlig hånd.

Sandheden er, at væggene bliver malet i et væk, nye møbler bliver indkøbt og udskiftet, men det er ikke ret tit vi kigger på gulvene. Men det burde vi måske, det behøver nemlig ikke at være så dyrt som man tror.

Skræddersyet pris

Hos mange gulvslibere vil der være en fast pris per kvadratmeter udregnet efter hvilken dybde slibningen skal have, let, mellem eller fuld. På den måde kan du selv regne ud, hvad det kommer til at koste dig – men ud over det, vil der komme arbejdstimer, materialer og andre udgifter.

Når du henvender dig hos NCG er der ikke nogen faste priser. Der skræddersyes derimod et tilbud præcis til dig og det er uforpligtende. Med udgangspunkt i dine behov og ønsker vil der blive udarbejdet et tilbud med alt inkluderet. Moms, materialer, timer og alt andet er dermed inkluderet i den pris du får med tilbudet.

Din pris er afhængig af, hvilket ydelser du ønsker, både i forhold til selve slibningen men også i forhold til efterbehandling af gulvet.

Hvordan beregnes prisen?

Fordi der ikke er en fast pris vil der være brug for en række parametre, som tilbudet kan laves ud fra. De parametre handler ganske simpelt om dine gulve og de ønsker du har til det færdige resultat.

Ganske simpelt skal NCG vide:

  • Hvor mange kvm der er tale om.
  • Hvor mange rum de er fordelt på.
  • Hvad stand gulvene er i og
  • Hvad du har af ønsker i forhold til resultatet.

Ud fra de oplysninger lavers der et skræddersyet tilbud til dig og dit gulv. Det behøver med andre ord ikke at være en bekostelig affære at puste nyt liv i dine gulve, for det kan virkelig gøre en kæmpe stor forskel at få den rigtige slibning og efterbehandling af dit gulv – og det er hver en krone værd.

Priser i al almindelighed

Der er mange, det tilbyder gulvafslibning til priser, der ligger jævnt fordelt på hele skalaen. Men du kan ikke sammenligne prisen med kvaliteten. Der er stor forskel på, hvad der er inkluderet i den pris slibningen udbydes til og samtidig er konkurrencen indenfor feltet hård, så selv de allerdygtigste har fundet ud af, at det ikke hjælper at have høje priser, hvis der ikke kommer nogen kunder.

Derfor er det altid en god ide at sætte sig lidt ind i tingene og måske indhente forskellige tilbud, før en endelig aftale indgås. Du kan med fordel læse mere om priserne på gulvafslibning og finde gode tilbud på nettet.