Proshop julekalender – Endnu en præmiehøst

I december 2016 lavede jeg et eksperiment, hvor jeg skulle prøve at deltage i så mange julekalender konkurrencer som overhovedet muligt. En af dem jeg først faldt over, var Proshop julekalender, hvor man hver dag i december kunne vinde fede gadgets og elektronik. For hver dag man deltog fik man også et lod i trækningen af hovedpræmien, som denne gang var en monster bærbar computer der har en værdi af 21.999 kr.

Denne computer kommer ikke til at mangle hverken grafik eller regnekraft. Tværtimod så kan den nok spille alle tænkelige spil uden problemer. Man kunne også vinde en x-box one s minecraft og mange andre spændende præmier.

Hver dag skal man ind og svare på et spørgsmål. Dernæst er der en Dagens Præmie som man kan vinde, samt en Dagens 2. Præmie. Der bliver løbende opdateret med hvem der har vundet dagens julekalender konkurrence.

Spiller du med i Lotto? Drives du af suset når man vinder et eller andet? Så skal du da begynde at deltage i disse give aways. De er overalt på nettet og der er flere forskellige hjemmesider der deler dem med dig uden at det koster noget. Du skal dermed ikke ud og lede, men kan blot læne dig tilbage og deltage.

Husk dog på at det er markedsføring, dvs. Virksomhederne udlodder selvfølgelig ikke nogle præmier uden selv at have en forventning om at få noget igen. Det som de kan få igen kunne f.eks. Være dit mobilnummer eller e-mail og din accept af at de må kontakte dig i markedsføringsøjemed. Det er sådan den danske lovgivning er skruet sammen, at du skal altså give din aktive accept hvis en virksomhed skal have lov til at kontakte dig direkte. Dog skal det lige siges at de selvfølgelig godt må lægge reklamer i din postkasse (Medmindre du også har nej-tak til dette). De må også gerne lave banner annoncer og tekst annoncer der dukker op på diverse medier såsom Googles søgemaskine, hvor du kan finde betalt annoncering og på andre websites tilknyttet deres Adsense/Adwords program, hvor du kan finde banner og tekst annoncer.

Men de må altså ikke kontakte dig på e-mail eller via telefon uden dit forudgående samtykke til dette, og det er netop det som virksomhederne brugere disse konkurrencer til at få muligheden for at gøre.

Hvis du er smart, så opret da en separat e-mail konto til denne slags formål. Så skal du bare ind på den en gang imellem og tjekke om der ligger en vindermail. Intet her i livet er gratis, selvom det er gratis – Så betaler du jo stadig en eller anden pris.

Alternativt må du jo deltage i Lotto hvor du betaler med kontanter. Her bliver du så til gengæld ikke kimet ned af sælgere der vil have dig til at købe alt muligt, tilmelde dig abonnementer og meget andet bare fordi du havde lyst til at vinde en præmie i Proshop julekalender en december måned hvor du kedede dig.