Sådan vælger du den rigtige badmintonketcher

badmintonspiller

Er du ung?

Som ung begynder kan det se lidt fjollet ud med en virkelig stor badmintontaske og derfor laver hver udbydere af tasker også en rygsæk med rum til det mest fornødne. I det største rum i badmintonrygsækken er der mulighed for at havel sko og tøj. Udover er der en plads hvorketcherhovedet kan være i og så skaftet kan stikke ud af et lille hul foroven, så alt ikke behøver være i tasken. På denne facon kan de yngste spillere også komme til og fra stævne uden det kræver en mere rummelig badmintontaske

 

badmintonspiller
badmintonspiller

Den førende producent, Yonex

Der figurerer utallelige producenter, som laver badmintontasker, men den helt store er afgjort Yonex. Yonex’ badmintontasker er af den højeste struktur, og er en fremstiller, som har beholdt markedslederpositionen de forrgående mange år. Som seriøs frembringer af badmintontasker har Yonex altid funktionalitet i mente og detaljerne er prøvet fra begyndelsen af produktionen til den er færdig produceret. Ved at utallelige topprofessionelle, der anvender Yonex badmintontasker er det tydeligt at alt må være tilstrækkelig og derfor så skal udseendet være perfekt. Størstedelen af de Yonex badmintontasker, der leveres til Vesten er producerert med skuldrestropper, der gør det nemmere at transportere dem til og fra træning. Og i høj grad hvis du går, da er det praktisk at du kan have sin taske på ryggen frem for i hånden. Der plejer også at være en eller flere remme, så du kan gå med den som en gængs håndtaske. Det er rart når man blot er nødsaget til flytte den rundt i hallen eller hjemme. En af de serier af badmintontasker som Yonex har stor medgang med er deres pro bags, der er en model, der anvendes af de fleste profesionelle. Denne særlige type er fremstillet af de bedste råmaterialer og der er ikke sparet på det mindste ift komfort og detaljer. Det kan nævnes at rummet til ketchere i denne model af Yonex badmintontasker er foret med særlig termo for, som har til mål at sikre at dine ketcher ikke bliver udsat for store udslag i temperaturen, fordi dette kan smadre hårdheden på ens strenge, fordi de giver sig i varme og bliver mindre når det er mindre varmt.

 

Du kan også vælge mellem en Forza taske

En Forza badmintontaske er selvfølgelig påført skuldrestropper, så tasken er nem at bære til og fra stævnet, især hvis man går eller cykler. Tidligere var der kun {en strop, som du skulle have over skulderen, når man skulle et eller andet. Det har man kending til fra normale tasker. Men når en taske er cirka så stor som en Forza badmintontaske, så er det langt fra optimalt kun at have en strop, fordi den vil falde ned hvis du går og cykler. For det netop nævnte er der på hver taske to stropper som ved en klassisk backpack. Så snart Forza designer en anderledes taske til badminton, er der altid meget fokus på teknologierne, hvilket også ses på alle deres varianter. Men en serie, der specielt viser denne gode tankegang er deres klasse serie Trick og Carton, som begge har flere lommer til tilbehør og en særlig pose til at have sko i. Der er selvfølgelig også termoregulering af det rum hvor ens ketcherne lægges i, for at undgå at de udsættes for store temperatursvingning når de er nødsaget til at blive flyttes. Det er nemlig ikke smart for strengene at blive påvirket af mange sving i varmen hvis de skal fragtes. Det vil sige der er samlet set tænkt på det hele når man erhverver dig en Forza taske.

 

 

 

 

Få yderligere hjælp på badmintontasker.dk: badmintontaske