Sheltex har myggenet, der beskytter ens hjem mod ubudne gæster

Der findes ét dyr, der er langt mere standhaftigt, end de fleste andre. Det findes i hele verden udover på Antarktis og et par små øer deriblandt Island. Det er ikke noget stort dyr. Faktisk er det så småt, at det stort set ikke kan ses. Det dræber flere mennesker verden over, end noget andet dyr gør. Det er selvfølgelig myggen. Det er noget for sig selv og det er det på grund af det store antal. Ligemeget, hvorhenne man befinder sig i verden, vil disse dyr plage en, så godt som de overhovedet kan. De lever nemlig af blod fra andre dyr og dette medfører store konsekvenser. Det er heldigvis muligt at beskytte sig imod disse blodsugende krybe. Hos for eksempel Sheltex kan man købe Insektnet, der er rigtig gode til at nægte myggene adgang til ens hjem.

 

Sheltex beskytter dit hjem mod myg

Det er særligt om sommeren, at myggene bliver aktive. De skal ud for at få noget næring, så de igen kan forplante sig og dette sker i hele verden. Heldigvis er vi i Danmark ikke lige så hårdt ramt, som man er i store dele af resten af verden. Man kan for eksempel se, at rigtig mange mennesker dør hvert år i Afrika som følge af den malariaparasit, som man myg er bærere af. Nogle former af denne parasit har til evne at kunne slå et menneske ihjel på under et døgn, hvis ikke det bliver opdaget og behandlet. Dette er selvfølgelig utrolig tragisk og bor man langt ude på landet i Afrika, så har man desværre ikke de samme muligheder for at beskytte sig mod myggene, som vi har i Danmark.

 

Sheltex kan beskytte hele huset

I Danmark kan man også blive udsat for generne fra myg. Heldigvis er der ingen malaria, men det kan være irriterende at vågne op med myggestik over hele kroppen. I værste tilfælde kan man være nødt til at tage på skadestuen, hvis man har fået mange myggestik på særlige steder som for eksempel halsen, hvor det efter mange stik kan være svært at trække vejret. Man kan dog beskytte sit hjem mod myggene og det er her vigtigt, at man får hjælp fra et professionelt firma, der har meget erfaring og viden. Både døre og vinduer kan beskyttes og det bør de, hvis man lever i et område med mange myg.