Skipper Bamsestolen

Er du på udkig efter den helt rigtige lænestol til dit kontor? Skal det være en lænestol der både er stilren og komfortabel? Så tag et kig på Skipper Furnitures designklassiker: den smukke Bamsestol. Lænestolen blev designet i 1950’erne og i de seneste 10 år er den for alvor blevet populær igen.

En lænestol med historie

Hvadenten du interesserer dig for møbeldesign eller ej, vil Skipper Bamsestol passe fint ind i dit hjem. Lænestolen udstråler nemlig både hjemlig hygge og elegance. Lænestolen har fået sit navn, fordi den ligner en bamse. Stolens armlæn får dig til at tænke på en bamses arme. Når du læner dig tilbage i stolens bløde ryglæn, er det som at få et varmt kram af en skøn bamse. Lænestolen skaber hygge samtidig med, at den bringer klassisk designhistorie ind i dit hjem.

Lænestolens materialer

Skipper Bamsestol kan købes i forskelligt materiale og forskellige farver. Når du køber en lænestolen kan du selv vælge imellem de tre stoftyper Fame, Hallingdal og Lido. Disse stoftyper fås i flere forskellige farver. Herudover kan du også vælge hvilken træsort, stolen skal være konstrueret af. Stolens træstel kan både fås i teak og eg. Hvis du bedst kan lide lyst træ, kan du altså vælge modellen i egetræ. Hvis du omvendt holder mest af det mørke, varme træ, kan du vælge den i teaktræ. Uanset hvilken kombination af stof, farve og træ du vælger, kan du finde en matchende skammel.

En stol af høj kvalitet

Hvis du investerer i denne stol, har du en skøn lænestol i mange år frem. Lænestolen er desuden produceret på miljørigtig vis. Både i produktionen og i valget af materialer, bliver der tænkt på at træffe de mest miljørigtige beslutninger. Skipper Bamsestolen er altså ikke kun bæredygtig, fordi den holder i mange år.