Stor stok paraply i orange og sort

Køb her billigt en stor stok paraply i orange og sort

Når det er Halloween er man også her i landet begyndt at pynte op og sørge for, at alt er orange og sort, græskaragtigt og lidt uhyggeligt. Da denne højtid falder sidst i oktober vil man ofte opleve, at der er meget regn, da det er en regnfuld årstid. Dette kræver, at man har en paraply, og hvis du er en af dem, der giver dine børn en ’halloween gave’ så vil denne stok paraply være et oplagt valg. Paraplyen er lavet i to farver, hvilket i sig selv er forholdsvis utraditionelt, da en paraply for det meste blot har én farve.

De to farver er orange og sort, hvorfor den passer helt perfekt til halloween, hvor netop disse to farver er de vigtigste og mest udbredte. Dine børn vil elske denne paraply, som ikke nok med at pynte og være sej, også holder dem tørre når de er udenfor og det regner. Så hvis du vil sørge for at have glade børn, som ikke ligger derhjemme under dynen og er snottede fordi, at de er blevet våde udenfor, så kan du købe denne paraply, som med sin orange og sorte farve passer godt til årstiden. Paraplyen er lavet i et yderst stærkt materiale, som er metal og polyester og vægten på paraplyen er 0,406 kg. Paraplyen har en diameter på 103 cm og er dermed ikke for stor til, at dit barn kan bære rundt på den. Heller ikke vægten gør, at den vil være for tung, så den er oplagt for dine børn at have.

Stor stok paraply i 2 farver her orange og sort købes nu

Vil du have en paraply der er stor og med flere farver så bør du købe denne store paraply med to farvet skærm, den er sort på toppen og flot orange farve på undersiden. Find den hos paraplybutik, de vil leverer den hurtigt hjem til dig eller til den nærmeste pakkeshop for kun 25 Kr. Se det store udvalg af paraplyer i butikken.

Size(s): Ø103 cm
Colour(s): Forskellige farver på undersiden af skærmen, sort på toppen
Material(s): Metal / Polyester
Weight (net): 0.406 kg
Weight (gross): 0.433 kg

Vejledende udsalgspriser 199 kr.