Take away sandwich giver nye muligheder

Når vi snakker om Take-Away er der mange som fejlagtigt forbinder det med pizza og andre junk-food relateret produkter. Men sådan forholder det sig ikke længere. For i takt med at fokus er blevet flyttet så folk også ønsker sundere alternativer er der kommet flere relativt sunde take away alternativer såsom sandwich.

En sandwich er ikke bare en sandwich

De fleste når de hører ordet sandwich tænker på 2 stykker franskbrød, noget smørrelse og et eller andet kødpålæg i midten. Ligeså lidt inspirerende som det er velsmagende. Men en take-away sandwich er langt fra det. Se blot på eksemplet her fra Anettes Sandwich http://www.anettessandwich.dk/take-away/. Starter vi med bollen er den special fremstillet så den komplimenterer resten af fyldet på bedste vis. Dernæst bliver en stor del af de ingredienser som indgår lavet fra bunden, så de får den rigtige smag og kan indgå helt perfekt i den kombination de skal såsom det er tilfældet med deres kyllingbryst og basilikumpesto sandwich. Alt sammen nøje udvalgt så smagsoplevelsen bliver sublim.

Sandwich er alternativet til dig der ønsker den sunde nemme vej

En af de udfordringer mange står overfor når de skal tabe sig er maden på farten. For her er det fristende at vælge den franske hot dog fra tanken eller burgeren fra en af de mange fast-food steder der findes. Her er det at eksempelvis Anettes Sandwich gør det nemt at være sund hvis du er i nærheden af Århus, Trøjborg, Viby eller Risskov.

For man kan gå ind online og bestille måltidet, til afhentning, og herefter hente ens lækre og ikke mindst sunde sandwich mens man er på farten. Så det behøver ikke at være kedeligt bare fordi det er sundt, tværtimod.

Så næste gang sulten på farten melder sig, så overvej den sunde take away og en sandwich.