Top 3 ting danskere låner penge til

lån som studerende

I Danmark bliver der taget mange lån, og især nu efter at online lån er blevet en ting, så bliver der taget endnu flere.

Der findes en del ting, som danskerne godt kan lide at låne til, og her er der ofte tale om forskellige former for lån, til de forskellige ting.

På lånon.dk kan du læse meget mere omkring de forskellige typer lån, men du får også lige kort fortalt her i dette indlæg, hvad det er, at danskerne er vilde med at låne penge til.

lån som studerende

  1. Hus og lejligheder. Stort set alle danskere, som køber lejlighed eller hus, har været nede i banken og tegnet et lån, så de kan købe deres drømme hjem. Der er normalt tale om to forskellige former for boliglån. Du kan få med fast rente, som ikke ændre sig over hele lånets løbetid. Den anden er et huslån med variable rente, hvor man fx fastsætter en rente for 1-10 år ad gangen.
  2. Biler er noget af det, som der også bliver taget rigtig mange lån for at få råd til. Her er der så tale om et billån. Normalt kan man låne hele beløbet, hvis man køber en fabriksny bil. Hvis man vil købe brugt, så skal man normalt lægge nogle penge på bordet selv.
  3. Computere. Det er her, at der er mange studerende, som låner penge til deres macbook’s. Her er lånene i en helt andet størrelsesorden, end når vi tager bolig og bil, så her er der mange studerende, som går ud og låner penge online som studerende – se her.

Som du kan se med de forskellige ting, som danskerne låner til, så er der også tilsvarende lån til disse. Det er fordi der bliver taget rigtig mange lån til at købe disse ting.

Hvad skal man være opmærksom på ved online lån?

Hvis du går rundt og overvejer, at tage et lån over nettet, så er der her et par gode råd. For det første kan det altid kun anbefales at tjekke hele markedet ud. Altså gå ind og find en af de mange sammenligningssider, og sammenlign alle de forskellige låneudbydere. Find den udbyder, hvis krav og service passer bedst til dig. Renten og regler for tilbagebetaling er nok den faktor som de fleste kigger på, lige udover beløbsstørrelse.

Altid hav planlagt hvordan og hvornår du kan betale tilbage. Hvis du ikke allerede ved hvordan og hvornår at du kan betale dit lån tilbage, så bør du nok slet ikke tage et online lån, da det er meget vigtigt, at man kan betale sit lån tilbage indenfor den aftalte tid. Hvis ikke så kan der komme nogle rigtig høje renter på, og det har man ikke lyst til.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere omkring lån, så kan du jo klikke dig ind på lånon.dk, og læse meget mere omkring alle de forskellige former for lån osv der findes. Derinde vil du også kunne finde en sammenligningstabel, så du lynhurtigt kan få dig et godt overblik over de forskellige udbydere.