Ubrydelig kryptering med tunnelbear

Er man god til computere kan det være, at man kan kryptere ting på en måde, så de ikke er til at blive aflæst. Det er dog kun de færreste der kan det og man skal have stor erfaring med at kode før det er muligt. Derfor bør man af og til lade de professionelle gøre det, og det er også noget, som man har gjort hos tunnelbear. For her har man nemlig valgt at bruge en krypteringsteknologi, som er så god, at det stort set er umuligt at bryde den. Det er klart, at det ikke er noget, som blot lige er gjort på en eftermiddag af nogle folkeskoleelever. Tværtimod er det noget, som mange uddannede programmører har siddet med i lang tid. Og netop derfor er tunnelbear så god en VPN-service da de holder deres brugeres data sikkert.

Med tunnelbear er sikkerheden i top

Det faktum, at det stort set ikke er muligt at bryde krypteringen for tunnelbear gør, at sikkerheden er i top. Ved at anvende denne service vil du derfor meget hurtigt føle, at du er i sikre hænder. Du vil ikke føle, at der er nogen, som sidder og kigger med over skulderen. Tværtimod føler du dig alene når du gør brug af tunnelbear og det er også lige sådan det bør være. For hvis ikke man har privatliv på nettet, så har man ikke meget privatliv tilbage. Vi lever nemlig en stadigt større del af vores liv på nettet, hvorfor vi bør være meget i sikkerhed her.

 

Med tunnelbear kan du være sikker på, at der bliver værnet om dit privatliv og det er noget, som du vil blive glad for i længden. Den form for kryptering, som man anvender hos tunnelbear hedder 256 bit OpenVPN kryptering. Det er en af de bedste former for kryptering. Det kan man se fordi, at det stort set er umuligt at bryde krypteringen. Netop derfor er tunnelbear god, også selvom der skulle kommer hackere forbi. For selvom nogle hackere skulle formå at få fat i brugernes data så er det meget usandsynligt, at de får brudt data på en måde, så de kan bruge dem til noget. Derfor kan du være helt rolig når du lader alle dine data være hos tunnelbear for de skal nok passe på dem.

Tunnelbear forbinder til 20 lande

Noget af det unikke ved tunnelbear er, at der bliver forbundet til 20 lande. Det er forholdsvis småt i forhold til mange andre lignende services. Det betyder dog ikke, at det er dårligere. For man har fra tunnelbears side været meget opmærksomme på, at man skal sørge for at have de vigtigste lokationer. Det vil sige, at hvis du har brug for en særlig lokation er der en stor sandsynlighed for, at du nok skal finde den.

 

En af de lokationer, som man tilbyder hos tunnelbear er naturligvis Danmark. Det er nemlig et af de lande, som mange efterspørger, hvorfor det skal være et af de tyve lande. Tunnelbear er en canadisk vpn-tjeneste, og der findes et utal af anmeldelser af denne service på nettet.