Undgå skader i vægge fra dørhåndtag med en Habo dørstopper

Har man en dør, som er placeret i et hjørne af et rum, så kan man meget vel risikere, at der kommer skader på væggen. Skaderne opstår typisk, fordi dørhåndtaget går mod væggen, når døren lukkes op. Det er en meget genkendelig skade, da fordybningen i væggen passer præcist med dørhåndtagets placering og udformning.

Dette kan være en rigtig træls skade, for at sige det på godt jysk. Det ser ikke særlig kønt ud, når døren er lukket og man så kan se skaden i væggen. Der er heldigvis råd at hente. Man kan helt komme uden om problemet, hvis man gør brug af en dørstopper. Der findes en del forskellige slags dørstoppere på det danske marked. Nogle er kønnere en andre, og nogle fungerer også bedre end andre.

Du kender måske den helt gammeldags skriggule dørstopper i plastik, som nærmest fungerer som en kile. Den type er i de flestes øjne ikke særlig køn. Samtidig er det irriterende, at man skal kile den ind under døren, før den virker, og at man skal vriste døren fri, hvis man gerne vil lukke den. Kommer den til at blive presset op mod fodlisten, så kan man også risikere, at den hårde plastikkant laver slitage eller ridser her.

Habo dørstopper – den ultimative kombination af funktion og design

Virksomheden Habo har heldigvis lavet en ret stor opgradering af denne dørstopper. Når du hører om den, så har du måske allerede set den før. En Habo dørstopper er en meget tung, sølvfarvet kugle med flad bund. På grund af vægten, så skøjter den ikke rundt, men bliver liggende der, hvor den bliver placeret. Samtidig har den et skridsikkert underlag, som gør, at den heller ikke glider på det glatte klinkegulv.

Habo dørstopper skåner dør og fodlister

For at undgå ridser og slitage på døren og fodlisten, så er en Habo dørstopper forsynet med en gummiliste hele vejen rundt, som skåner omgivelserne. Med sit skinnende, metalliske look, falder den pænt ind over alt og passer derfor perfekt til alle hjem. Den virker ret diskret, og når man ikke har brug for den, så kan den blot ligge i hjørnet, ved døren. Man kan få Habo dørstoppere i forskellige størrelser, så der er en, der passer til en hvilken som helst type dør. De er heller ikke særlig dyre. Man kan finde dem til 40-50 kr. på nettet.